“Yarınlara Geç Kalmadan” Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Akdeniz Üniversitesi Personel Tiyatro Topluluğu “Yarınlara Geç Kalmadan” adlı oyunla seyircisiyle buluştu. Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan’ın yazdığı  Erkan Altay’ın yönettiği  madde bağımlılığı içerikli “Yarınlara Geç Kalmadan” oyunu seyirciden tam not aldı.

Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda sergilenen oyunu izlemeye Rektör Danışmanı Feyzullah Arslan da katıldı. Prof. Dr. Günseli Orhon, Dr. Öğr. Üyesi Nusret Demir, İnş. Müh. Yücel Öztürk, Ali Karakuş, Aysun Argun Altay, Arş. Gör. Pınar Zeğerek, Gözde Küreşçi, Okan Dilek, İpek Yüksel, Soner Alican Öz, Arş. Gör. Rahman İri ve Elif Düderi’nin sahnelediği oyun dakikalarca ayakta alkışlandı

Personel Tiyatro Topluluğu Sanat Yönetmeni Erkan Altay; bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında  madde bağımlılığına dikkat çeken ve yarınlarımız olan gençliğin bu kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının önemini vurgulayan oyunun önümüzdeki günlerde merkeze de taşınması için gerekli girişimlerin başlatıldığına değinerek tüm ailelere üzerlerine düşen görevleri bir kez daha hatırlattıklarını belirtti.

Altay, “İlerleyen günlerde seyircisiyle tekrar buluşacak olan ücretsiz oyunumuza tüm tiyatro sever Antalyalıları bekliyoruz” dedi.