Yargıtay Başkanı Cirit’ten Rektör Ünal’a Ziyaret

Antalya’da düzenlenen Fikri ve Sınai Mülkiyet Suçları Çalıştayı’na katılmak için Antalya’da bulunan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’e Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Üyesi Yaşar Şimşek de eşlik etti. Ziyarette Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’e, Akdeniz Üniversitesi hakkında bilgiler aktardı.

Rektör Ünal, sıcak ve samimi karşılamadan son derece memnun kaldığını ifade eden Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’e, ‘Ziyaretiniz bizleri de çok memnun etti. Bu nazik davranışınız için çok teşekkür ederiz.’ diye konuştu.