Üniversite Öğrencileri Korsanla Mücadele İçin Yarıştı

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği ‘RATEM’ tarafından 9’uncusu düzenlenen üniversiteler arası “Aklıma Bir Fikir Geldi” iletişim fikirleri yarışmasından ödüllerle döndüler.
“Aklıma Bir Fikir Geldi” iletişim fikirleri yarışmasında korsanla mücadele konusunda 64 üniversiteden bin 1164 öğrenci tarafından hazırlanan ve ön elemeden geçen, birbirinden yaratıcı 418 eser yarıştı. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri Esma Koyunbakan, Keziban Gündoğu ve Caner Uygur Yıldız, televizyon kategorisinde birincilik ve radyo kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldüler.