Öğrenciler Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 1. sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Yasemin Bilişli eşliğinde 112 Acil Çağrı Merkezi Antalya lokasyonuna teknik bir gezi düzenledi.

Çağrı merkezi bulunan işletme ve kurumlara iletişim ve bilgi teknolojileri konularında uzman iş gücü yetiştiren Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Dr. Yasemin Bilişli, “Öğrencilerinin bilgi birikimine katkıda bulunmak ve teoride gördükleri derslerin uygulamasını yerinde göstermek amacıyla böyle bir ziyareti organize ettik. Kriz masası çalışmaları hakkında bilgi edinme fırsatı bulan öğrencilerimize çağrı merkezinin çalışmaları, 112 Acil Çağrı merkezine düşen bir çağrı sonucunda işleyiş basamaklarının neler olduğu hakkında bilgilendirmeler yapıldı.” diye konuştu.

Ziyaret sonunda 112 Acil Çağrı Merkezi Yöneticilerine teşekkür eden Bilişli, “Öğrencilerimizle birlikte Acil Çağrı Merkezinin hizmet binasını gezerek kurumun işleyişi hakkında ayrıntılı bilgiler edindiğimiz teknik gezimiz son derece verimli geçti. Öğrencilerimiz de çok keyif aldılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.