Manavgat Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Şampiyon Oldu

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu, 7. Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması’nda şampiyon oldu.

Alanya Belediyesi ve Altın Kepçe Derneği iş birliği ile Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışma bu yıl lise, üniversite, usta şefler ve yöresel lezzetler kategorileri olmak üzere toplam dört kategoride düzenlendi. Üniversite kategorisinde yarışmanın bu yılki galibi Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan ekip oldu. 10 üniversite ekibi arasından sıyrılarak 1.lik ödülüne layık görülen Fatma Nur Karakuş, Bedirhan Torlak ve Serkan Kaçmaz’a altın madalya ve altın madalya sertifikası takdim edildi.

Kazanılan başarıyla ilgili memnuniyetlerini belirten Manavgat MYO Müdürü Prof. Dr. Hakan Sert, başarılarından dolayı öğrencilere, Öğr. Gör. Özcan Utar, Öğr. Gör. Hasan Fehmi Öz ve Öğr. Gör. Ahmet Şık, yüksekokul sekreteri Kubilay Özkaya’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.