Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Tanışma Çayı

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Çocuk Gelişimi  öğrencileri için ‘Tanışma Çayı’ etkinliği düzenlendi.

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Çocuk Gelişimi  Bölümüne yeni gelen öğrencilerle tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen etkinliğe Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, Fakülte akademik ve idari personeli, Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri katıldı.

Fakülte akademik ve idari personel ile öğrencilerin tanıştığı toplantıda öğrencileri yalnız bırakmayan Dekan Öncel, sohbet havasında geçen konuşmasında yeni gelen öğrencilerden yabancılık çekmemelerini isteyerek Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin onların ikinci evi olduğunu vurguladı.

Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen “Tanışma Çayı”nda öğrencilere ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.