Kumluca MYO’dan Gelidonya Fenerine Anlamlı Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu akademik personeli ve öğrencileri her yıl yerli ve yabancı çok sayıda misafiri ağırlayan Gelidonya Feneri’nde çevre temizliği gerçekleştirdi.

Kumluca MYO Öğr. Gör. Esmanur Demirel öncülüğünde gerçekleştirilen çöp toplama etkinliği, belde sakinleri ve feneri ziyarete gelen misafirler tarafından da tam not aldı.

Yıllardır çevreye önemli derecede zarar veren insanoğlunda bir çevre bilincinin oluşması gerektiğinin altını çizen Demirel, “Kumluca MYO olarak bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm çevre etkinliklerimiz ile toplumumuzda çevre dostu bir hayat tarzını tercih eden insanların sayısı artırmayı hedeflemekteyiz. Bu amaca ulaşmada bizlere en büyük desteği veren öğrencilerimize ve çevre bilinci oluşmuş ziyaretçilerimize teşekkürü bir borç biliriz”  diye konuştu.

Çevre bilinci oluşturmadaki kararlılığını yapmış oldukları çevre temizliği etkinliği ile perçinleyen Kumluca MYO öğrencileri etkinlik sonunda eşsiz manzaranın ve güzelliklerin tadını çıkardı.