Genç İtfaiyeciler Maske Takarak Başladı

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu İtfaiyecilik öğrencileri yeni eğitim-öğretim yılına itfaiye biriminde maske takarak başladı.

Öğretim Görevlileri Ozan Ceylan ve Özer Merdan rehberliğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı İtfaiye Birimi’nde yapılan uygulama eğitimine katılan genç itfaiyeciler meslek yaşamlarına çok iyi hazırlanmanın heyecanı içinde olduklarını belirtti.

Birim Amiri Bilal Demir öğrencilere temiz hava solunum cihazının kullanımı hakkında bilgiler aktararak maske takılmasının öneminden bahsetti. Öğr. Gör. Ceylan da genç itfaiyecilerin sıkı şekilde mesleğe hazır olduklarını söyleyerek katkıda bulunanlara teşekkür etti.