Finike Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. sınıf öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında 4 Ekim ‘Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlikte öğrenciler, anlamlı mesajlarla hazırladıkları pankart ve dövizlerle kampüs alanından kapalı pazar yerine kadar yürüyerek hayvanlara şiddete karşı dikkat çekti. Yol boyunca vatandaşların ilgi ve desteğiyle karşılaşan öğrenciler, kapalı pazar yerinde toplanarak hayvan severler ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasının ardından hayvan severlerin kendi imkânları ile oluşturduğu kedi evleri ve köpek kulübelerini ziyaret eden öğrenciler sokak hayvanları ile keyifli anlar yaşadı. Etkinliğin bir gün ile sınırlı kalmayacağını, projelerinin tüm yılı kapsadığını belirten öğrenciler; hayvan severlere düzenli destek sözü verdi.