Antalya Devlet Konservatuvarı Minik Misafirleri ile Buluştu

Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı kapılarını minik ziyaretçilerine açtı.

Ankara Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi öğrencileri,  Muratpaşa Belediyesi bünyesinde yaptıkları yaz stajı kapsamında Antalya-Gebizli Mahallesinde yaşayan ilkokul düzeyindeki çocuklarla birlikte Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı’nı ziyaret ettiler.

Ritm dersi kapsamında çocukların erken yaşta müzikle tanışmasının amaçlandığı ziyarette öğrencilere konservatuvar hakkında bilgiler verildi. Ziyarette, Antalya Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Güljahan Babayeva tarafından da geziye katılan 20 çocuğa enstrümanlar tek tek tanıtıldı. Ayrıca ziyaret sonunda çocuklara Orkestra Salonu’nda mini bir konser verildi.