Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Yılbaşı Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeli yeni yıl kutlaması için bir araya geldi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen kutlamada tüm personel yoğun ve aynı zamanda keyifli geçen bir yılın ardından müzik bölümü öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisi eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Tüm personelin yeni yılını kutlayan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Eravşar; “Güzel Sanatlar Fakültesi ailesi olarak sanat ve bilimin bir arada üretilip sergilendiği 2017 yılını geride bırakıyoruz. Paylaştığımız bu etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor ve güzel paylaşımlar yaşıyoruz. Bu vesile ile 2018 yılı dünyamıza, ülkemize, üniversitemize barış, sevgi, sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ediyor, akademik üretimlerin daha fazla olacağı verimli bir yıl olmasını diliyorum” dedi.