Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı Yetenekli Öğrencilerini Arıyor

Türkiye’nin tam teşekküllü  konservatuvarlarından biri olan, müzik ve sahne sanatları alanında gerçekleştirdiği etkinliklerin yanı sıra ulusal ve uluslararası yarışmalarda aldığı ödüllerle de adından söz ettiren Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı’nın özel yetenek sınavı başvuruları başlıyor.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı için Müzik ve Bale İlkokulu-Ortaokulu, Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi ile Lisans devresine öğrenci alımının yapılacağı Özel Yetenek Sınavları, 14-24 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Velilere, müzik ve sahne sanatlarına yatkın çocuklarını desteklemeleri konusunda çağrı yapan Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Nihan Yağışan, ailelerin çocuklarını özel yetenek sınavlarına teşvik etmelerini isteyerek, belki de o öğrencilerin arasından geleceğin önemli sanatçılarından birinin çıkabileceğini kaydetti. Ön kayıtların 01 Ağustos’ta başlayacağını belirten Prof. Dr. Yağışan, sınavlarla ilgili detaylı bilgiye konservatuvar.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabileceğini söyledi.